Pravidlá diskusií

Internetový obchod  Esoxfish. sk  okrem predaj rybárskych potrieb ponúka aj priestor na publikovanie článkov z oblasti športového rybárstva, ekológie a  ochrany prírody. Všetky články  musia byť publikované s menom autora.  Spolu so zaslaným článkom je nutné zaslať aj svoje identifikačné údaje. Meno, priezvisko, adresu trvalého bydliska, tel. číslo a e-mail.

 Články musia byť písané v súlade  so zákonmi Slovenskej republiky  a dobrými mravmi.  Nie sú povolené vulgárne výrazy, hanobenie iných osôb, či hanobenie rasy, národa  a pod.  Články ktoré nebudú spĺňať uvedené pravidlá nebudú na našej stránke zverejnené.  Avšak neznamená to, že nemôže byť zverejnená kritika  ktorá predpokladá znalosť  kritizovaných pomerov .

Na našej stránke Esoxfish. sk nezverejňujeme články výsostne politického charakteru, alebo také články, ktoré sa nijakým spôsobom nedotýkajú športového rybárstva, ekológie a ochrany prírody  všeobecne. Zverejňujeme aj články ktoré sa nemusia bezprostredne dotýkať športového rybárstva, ale majú súvis s ochranou životného prostredia a pod.

Za každý uverejnený článok  získava autor zľavový kupón v hodnote 15% z ceny nákupu. Vo výnimočných prípadoch pokiaľ pôjde o aktívnych autorov  môžeme odmenu realizovať aj vecnou cenou z ponuky nášho e-shopu  podľa dohody.  Podmienkou je zverejnenie aspoň troch článkov za obdobie troch mesiacov.

Priestor na zverejnenie článkov je samozrejme určený aj pre také články, s ktorými sa ako administrátori nemusíme stotožňovať, ale aj napriek tomu môžu  prispieť k zlepšeniu pomerov v rybárstve či ochrane prírody.

Pravidlá pridávania diskusných príspevkov k článkom.

Vítame každý diskusný príspevok ktorý pripojíte.  Podmienkou pridania diskusného príspevku  je uvedenie svojho  mena a priezviska a e-mailu  pri jeho odoslaní. Diskutujte vecne a k téme, bez  urážok autorov.

Diskusné príspevky  podliehajú schvaľovaniu a pokiaľ  nebudú spĺňať  prirodzené pravidlá, nemusia byť zverejnené o čom bude autor príspevku upovedomený.

Tešíme sa na Vaše články, diskusné príspevky a na všetky poznatky ktoré tým získame nielen my, ale celá športovo-rybárska verejnosť.

Petrov zdar.

Za team Esoxfish  - Daniel Jankech 


Nezmeškajte žiadnu akciu a zľavu!

Chcete vedieť o zľavách a akciách skôr ako ostatní? Prihláste sa k newsleteru.